Valencia CF28 octubre 2024

Enzo Barrenechea marca el seu primer gol com a valencianista

El futbolista argentí es va estrenar davant el Getafe CF

El migcampista del Valencia CF, Enzo Barrenechea, va marcar davant el Getafe CF el seu primer gol com a jugador valencianista. El futbolista argentí va aprofitar un gran centre de Luis Rioja per a posar per davant a l'equip en el minut 36’.

El migcampista de Vila María (l'Argentina) va arribar al Camp de Mestalla el 30 d'agost de 2024, cedit pel Aston Villa. Barrenechea va estar en la 23-24 en el Frosinone Calcio de la Sèrie A -cedit per la Juventus de Torí-. L'argentí es va formar en Newell’s Old Boys.

Enzo va debutar, en partit oficial, amb el Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid en la jornada 5 de LALIGA EA SPORTS 24-25, disputada en el Riyadh Air Metropolità. Va jugar 45 minuts en els quals va aportar qualitat i equilibri al centre del camp.

Amb el pas de les jornades ha anat agafant importància en la medul·lar de l'equip i en el dia d'ahir, en el partit contra el Getafe CF, es va estrenar com a golejador valencianista. El migcampista va rematar, en el segon pal, un gran centre de córner de Luis Rioja per a avantatjar al combinat valencianista en el Coliseum. No obstant això, l'equip va acabar empatant el partit (1-1).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.